SEIZOEN 2

AFLEVERINGEN

#38 ANGELA

Altijd het uiterste van jezelf vragen en altijd alles perfect willen doen. Zeker voor anderen. Tot Angela tijdens haar zwangerschap ineens depressief werd. Niet veel later volgde een heftige angststoornis. Een verhaal over wat het betekent om voor alles bang te zijn.

#37 SEBASTIAAN

De relatie met zijn vader is traumatisch en heeft nog dagelijks grote impact op zijn leven. Vastgelopen in een jarenlange zoektocht naar een effectieve behandeling, geeft zijn huisarts hem hoop. Dit is het verhaal van Sebastiaan.

#36 KIM

Een goede baan, drie kinderen, een leuke man, een eigen paard én een bipolaire stoornis. Kim heeft het allemaal. Een verhaal over strijd, herstel en acceptatie, in de hectiek van het dagelijks leven.

#35 ZOE

Tot een paar jaar terug dacht ze dat haar jeugd redelijk normaal was en autistisch zijn geen grote impact op haar leven had. Inmiddels weet ze wel beter. In aflevering 35 het verhaal van Zoë.

#34 PETRA

Binnenkort komt haar eerste boek uit en onlangs lanceerde ze haar eigen stichting, maar al jarenlang biedt ze succesvol een platform aan lotgenoten. Vandaag, de koningin der bipolaire openheid, Petra etcetera!

#33 DAAN

Ongeveer een half jaar is hij nu onder behandeling voor een bipolaire stoornis. Voelt het bevrijdend of beklemmend om eindelijk te weten wat er met je aan de hand is? Luister naar het verhaal van Daan.

JOUW VERHAAL VERTELLEN?

Heb je autisme, schizofrenie, borderline, ben je psychose gevoelig of heb je een andere DSM-classificatie? Meld je aan!